Täällä Google säilyttää tietosi - Pietar.in
Siirry sisältöön

Täällä Google säilyttää tietosi

Googlen palvelinkeskuksissa on päässyt vierailemaan vain hyvin pieni määrä ihmisiä. Yhtiö on ollut erittäin tarkka keskusten suojaamisen ja vartioinnin suhteen, koska sen tärkeä tavoite on suojata niissä säilytettävää käyttäjien tietoa.

Google on nyt avannut Where the Internet lives -sivuston, joka esittelee palvelinkeskuksia kuvin ja virtuaalikierroksin. Myös Haminan palvelinkeskuksesta löytyy toistakymmentä kuvaa. Sen toimintaa esitellään ihmisten ja tekniikan kautta.

Wired-lehden toimittaja ja Googlesta kirjan kirjoittanut Steven Levy tutustui projektin myötä palvelinkeskuksiin ensimmäisenä toimittajana koskaan ja haastatteli keskusten työntekijöitä. Levy vieraili myös Haminassa.

1 thought on “Täällä Google säilyttää tietosi

  1. lauri

    Googlehan vastikään ilmoitteli melko suoraan urkkivansa gmailin käyttäjien viestejä....siellähän ne haminan servereillä sitten meidänkin meilit kulkee...

    Vastaa

Vastaa

a