Vanhan makasiinin sytyttämisestä epäilty nuori nainen pidätetty

Joensuussa viikonloppuna palaneen vanhan makasiinin palon tutkinnassa on edistytty. Poliisi on ottanut kiinni ja pidättänyt paikkakuntalaisen 23-vuotiaan naisen epäiltynä makasiinin sytyttämisestä. Tapausta tutkitaan tuhotyönä.

Rikosepäily on tarkentunut pidätettyyn naiseen poliisin omien tutkimusten ja saatujen vihjeiden tuloksena. Poliisi kiittää saamistaan yleisövihjeistä ja pyytää, että mahdollisia havaintoja palosta ilmoitettaisiin edelleen.

Havainnoilla saattaa olla oleellista merkitystä tapahtumain kulun selvittämisessä, toteaa rikoskomisario Leevi Makkonen.

Poliisi esittää tänään naista vangittavaksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa