Varoitus: Tässä kaurahiutaleessa on liikaa homemyrkkyä

Evira tiedottaa, että ruotsalaisen Lantmännen Cerealian valmistamassa Semper gluteeniton kaurahiutale -tuotteessa on todettu sallitun raja-arvon ylittävä pitoisuus deoksinivalenoli (DON)-hometoksiinia. Virhe todettiin valmistajan omavalvonnan yhteydessä.

Tuotteen parasta ennen -päivä on 26.9.2013, kellonajat 00.00-08.30. Havaittu virhe ei koske muita päiväyksiä eikä kellonaikoja, eikä muita Semper-tuotteita. Tuotetta on ollut markkinoilla eri puolella Suomea K-ryhmän ja S-ryhmän myymälöissä.

Kuluttajia pyydetään hävittämään pakkauksen sisältö sekajätteen mukana ja hyvitystä varten palauttamaan tyhjä pakkaus omien yhteystietojen (nimi, osoite ja tilinumero) kanssa, ilman postimaksua osoitteeseen Oy Semper Ab, Asiakaspalautus, PL 80, 02631 Espoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa