VR:n makasiinirakennus tuhoutui tulipalossa, junaliikenne pysähdyksissä

Joensuussa noin kello kahden aikaan yöllä havaitussa tulipalossa tuhoutui VR:n makasiinirakennus lähes kokonaan. Rakennuksessa oli muun muassa antiikkitavaroihin keskittynyt liike, sekä tietoliikennealan yritys ja VR:n tiloja.

Tulipalo tuhosi tai aiheutti vaurioita myös makasiinin parkkipaikalla oleille kahdelletoista henkilö- ja kahdelle pakettiautolle. Tulipalo on vaurioittanut myös sähköradan rakenteita. Sähkörata saataneen kuntoon iltaan mennessä.

Palon syttymissyyn tutkinta on alkuvaiheessa eikä poliisi pääse tekemään teknistä tutkintaa ennen kuin palopaikka on jäähtynyt. Poliisi ei sulje tässä vaiheessa pois myöskään mahdollisuutta, että palo olisi sytytetty tahallisesti.

Poliisi pyytää havaintoja makasiinin alueella tai sen läheisyydessä liikkuneista autoista tai henkilöistä. Kaikki tiedot ja vihjeet voi soittaa virka-aikana poliisin asiakaspäivystykseen 071 875 6500 tai hätäkeskukseen 112 tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen palaute.pohjois-karjala@poliisi.fi

Junaliikenne on pysähdyksissä Joensuun henkilöratapihalla. Rataosalla Joensuu-Parikkala junavuorot korvataan linja-autoilla korjaustöiden ajan. Myös liikenne Itärannassa, makasiinin kohdalla välillä Itäsilta – Penttilän liittymä on edelleen suljettu.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa