21,3 miljoonan Eurojackpot-voitto sukassa

Veikkaus uutisoi, että viime viikolla Eurojackpotin 21,3 miljoonan euron voitto osui Tanskaan. Viisikymppisen miehen voitto oli Tanskan pelihistorian suurin.

Mies oli ostanut kupongin kööpenhaminalaisessa sairaalassa ja voiton kohtaloa ehdittiin spekuloida viikon ajan. Samaan aikaan voittaja sulatteli onnenpotkuaan ja keräsi rohkeutta ottaa yhteyttä Danske Spiliin.

Voittaja laittoi voittokupongin oikeaan sukkaan talteen. Hän ei kertonut voitosta kenellekään, ei edes kahdelle lapselleen. Mies osti vakioriviensä lisäksi neljä uutta riviä, joista yhteen osui Eurojackpotin täysosuma.

Haaveissani on ostaa asunto Etelä-Euroopasta. Ehkä vaihdan myös nykyisen asuntoni omakotitaloon. Osan rahoista aion sijoittaa, mies kertoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa