Allerginen, Varo S-ryhmän Halloween-munkkeja

HOK-Elanto tiedottaa, että sen irtomyynnissä olevissa Halloween-munkeissa on ainesosaluettelossa virhe. Kuorrutettujen munkkien ainesosiin kuuluu kananmuna ja tuotteessa saattaa olla jäämiä hasselpähkinästä.

Tiedot eivät kuitenkaan ole käyneet ilmi hyllynreunassa olleesta ainesosaluettelosta. Tuote saattaa näin ollen aiheuttaa allergisen reaktion kananmunalle ja hasselpähkinälle allergisille henkilöille.

Korjaus näihin merkintöihin on tehty perjantaina 2.11. 2012 noin kello 12. Nyt kananmuna ja mahdollinen hasselpähkinäjäämä ovat mainittuina ainesosaluettelossa.

Kyseiset kuorrutetut Halloween-munkit ovat olleet myynnissä HOK-Elannon S-marketeissa sekä Prisma Olarissa ja Prisma Iso-Omenassa. Tuotetta ostaneet kuluttajat voivat palauttaa tuotteen ostopaikkaan ja saada hyvityksen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa