Fazer mokasi jälleen, Dumle-pussissa Geisha-konvehteja

Viime viikolla Fazer Makeiset tiedotti, että Fazerin Sininen maitosuklaa konvehtirasia saattaa sisältää myös Geisha-konvehteja. Virhe voi olla vaarallinen allergisille, sillä Geishan täytteessä on hasselpähkinää.

Nyt Fazer tiedottaa, että osa Fazerin Dumle Original 220 g makeispusseista saattaa sisältää Geisha Dark -konvehteja omassa kääreessään.

Geisha Dark -konvehdin täytteessä on vehnäjauhoa ja hasselpähkinää, jotka voivat olla vaarallisia näille ainesosille allergisille ihmisille. Dumlen ainesosaluettelossa ei ole mainintaa vehnästä ja pähkinästä. Pakkauksessa on maininta ´saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja mantelia´.

Iltalehti uutisoi aiemmin tänään Dumle-karkkipussin ostaneesta Harrista, joka kärsii vakavasta pähkinäallergiasta ja pienikin määrä pähkinää voi aiheuttaa vaarallisen allergiareaktion. Juuri hämen pussiin oli pakattu Fazerin Geisha Dark -suklaata. Pussin ostanut

Jos olisin syönyt yhdenkin pähkinää sisältävän suklaan, olisin joutunut sairaalaan. Kerran aiemmin on sattunut vastaavanlainen onnettomuus, joten suhtaudun asiaan vakavasti, Harri sanoo.

Fazer Makeiset vetää pois markkinoilta makeispussit, joissa saattaa olla virheellisesti pakattuja konvehteja. Virheellisten tuotteiden parasta ennen -päivämäärä on 16.8.2013.

 

 

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa