Keitä ovat nämä ryöstäjät?

Tampereella Hervannassa Lindforsinkadun R-kioski ryöstettiin torstaina noin klo 21.40. Ryöstössä tanakkavartaloinen, noin 170-175 cm pituinen mies vaati myyjältä kassasta rahat ja tupakkaa puukolla uhkaamalla.

Mies sai mukaansa vähäisen rahamäärän. Hän oli pukeutunut maastokuvioiseen takkiin, jossa mustaa ja violettia väriä, mustiin collegehousuihin, mustaan pipoon sekä vaaleisiin hanskoihin.

Tampereen Veisunkadun Siwa yritettiin myös ryöstää eilen torstaina. Liikkeeseen oli tullut noin klo 22.53 normaalivartaloinen, alle 174 cm-pituinen, yli 20-vuotias mies, joka oli puukkoa esitellen vaatinut myyjältä kassan rahoja.

Myyjä kieltäytyi antamasta rahoja ja tekijä poistui liikkeestä. Mies oli pukeutunut mustaan huppariin ja mustiin housuihin. Miehen kasvoja peitti musta huivi.

Poliisi pyytää tapauksista jotakin tietäviä ottamaan yhteyttä poliisin sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi taikka puhelimella numeroon 050-3137391. Sähköpostiin otsikoksi: ”Torstain ryöstörikokset Tampereella”.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa