Kovia alennuksia tänään netissä

Internetissä on tänään 23. marraskuuta monien erikoisalennusten päivä, kun USA:ssa Black Friday, musta perjantai aloittaa joulumyynnin. Black Friday on perinteisesti kiitospäivän jälkeinen perjantai.

Ilmiö on verkko-ostosten yleistymisen myötä laajentunut koskettamaan myös suomalaisia. Viisas verkkoshoppailija kartoittaa alennusmyynnit, ajoittaa ostoksensa mustaan perjantaihin ja kerää itselleen bonukset käteisenä tilille.

– Vasta harva edelläkävijä suomalaisista verkkokaupoista tarjoaa erikoistarjouksia mustana perjantaina, mutta suomalaiset pääsevät edullisiin hintoihin käsiksi ulkomaisissa verkkokaupoissa. Esimerkiksi Applella on ollut tapana tarjota erikoishintaisia tuotteita oikeastaan vain yhtenä päivänä vuodessa: mustana perjantaina, kertoo Suomen Ostohyvitys Oy:n toimitusjohtaja Lasse Järvinen.

Joululahjoissa on nyt mahdollista säästää ja kerätä rahaa takaisin ilmaisen Ostohyvitys.fi -sivun avulla. Kyseessä on Suomen ensimmäinen bonusta verkko-ostoksista tarjoava sivusto. Vastaavat palvelut ovat USA:ssa ja Isossa-Britanniassa erittäin suosittuja.

– Tämän vuoden trendinä on selvästi aineettomien lahjojen suosio. Verkosta ostetut joululahjat keskittyvät palveluihin kuten hemmotteluhoito, illallinen puolisoiden kesken tai perheen yhteinen puuhapäivä. Joulun aikaan tehdään paljon verkko-ostoksia ja bonusten kerääminen on sananmukaisesti kuin rahan laittamista pankkiin ilman palveluun kirjautumista suurempaa vaivaa, kuvailee Järvinen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa