Meni katsomaan onko saldo pakkasella, tilillä olikin 650 000 euron voitto

Tampereella Turtolan K-citymarketissa tehdyllä Viking Lotolla tamperelaismies nappasi lähes 650 000 euroa kierroksella 42/2012. Lady Fortuna löi voittajaa ällikällä.

– Menin verkkopankkiin katsomaan, ettei tilin saldo ole pakkasella. Hämmästyin, kun näin voittosumman ja ensimmäinen ajatus oli, että kenen rahat oikein ovat tililläni.

Voittaja oli yhteydessä Veikkaukseen ja hän sai tietää, että tilillä näkyvät rahat olivat hänen omiaan ja peräisin Veikkaus-kortilla pelatusta 10 viikon Viking Lotosta.

– En ole osannut kuvitella, että voitto osuisi omalle kohdalla, vaikka aina peleissä tietysti joku voittaa. Nyt tämä alkaa kuitenkin jo tuntua uskottavalta. Voitto on jotenkin konkretisoitunut raha-asioita hoitaessa.

Voittaja ei ollut tarkastanut tositettaan, joten tieto täysosumasta pysyi hetken voittajaltakin salassa.

Mies on vaimonsa kanssa katsonut uutta asuntoa ja pariskunta aikoo jatkaa myös yhteistä harrastustaan matkailua. Voiton ansiosta valinnanvaraa on aiempaa enemmän, mutta molemmat aikovat jatkaa entiseen tapaan työelämässä ja olla voitosta hissukseen.

– Minut on yllättänyt, että nyt kun on varaa tehdä hankintoja ja matkailla, haaveiden toteuttamisella ei ole mikään kiire. Olen huomannut senkin, että asiat olivat elämässäni hyvin myös ennen voittoa, tamperelaismies sanoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa