Mies usutti koiran tuttujen kimppuun ja iski puukolla selkään

Varkauden keskustassa perjantai-iltana kolme miestä oli kävellyt, kun heitä vastaan käveli tuttu mies koiran kanssa. Mies usutti heti koiransa yhden vastaantulleen miehen kimppuun, koira puri miestä käteen.

Mies yritti päästä irti, mutta koira ei hellittänyt otettaan ja omistaja iski puukolla miestä selkään. Seuraavaksi mies iski toista vastaantullutta puukolla keskivartaloon. Mies yritti iskeä kolmattakin vastaantullutta puukolla, mutta tämä pääsi karkuun.

Keskivartaloonsa puukosta saanut mies toimitettiin KYS:iin, jossa hänet leikattiin. Hänellä ei ole enää hengenvaaraa. Toisen puukosta saaneen vammat hoidettiin Varkauden sairaalan ensiavussa, josta hän on jo päässyt pois.

Puukon kanssa heilunut mies pakeni koiransa kanssa paikalta, mutta poliisipartio tavoitti hänet lähistöltä ja otti kiinni. Puukotuksista epäilty on noin 30-vuotias varkautelainen poliisin vanha tuttu. Tapausta tutkitaan kolmena tapon yrityksenä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa