Mies valeli uhrin bensiinillä ja tuikkasi tuleen

Padasjoella sunnuntaina 4.11.2012 36-vuotiaan miehen epäillään kaataneen bensiiniä naisen päälle ja sytyttäneen hänet palamaan. Asiaa tutkii Päijät-Hämeen poliisilaitos.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi miehen 7.11.2012 epäiltynä todennäköisin syin tapon yrityksestä. Tänään käräjäoikeudessa miehen puolustus vaati uusintakäsittelyä sillä perusteella, ettei sen mukaan kyse ole tapon yrityksestä.

Poliisi tutkii tapausta edelleen tapon yrityksenä, sillä tekotapa ei voi olla tässä vaiheessa muuta kuin tapon yritys. Päijät-Hämeen käräjäoikeus katsoi, että todennäköiset syyt tapon yritykselle on edelleen voimassa ja piti miehen edelleen vangittuna.

Esitutkinta on edelleen kesken ja siitä syystä poliisi ei tässä vaiheessa anna tapauksen yksityskohdista enempää tietoa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa