Missä hän on?

Tampereelta Hämeenkatu 28 osoitteen Omena hotellilta poistui lauantaina 3.11.2012 noin kello 23.00 aikaan 47-vuotias Jerzy Winiarski. Poliisi etsii nyt Winiarskia, joka on sekä Puolan että Yhdysvaltojen kansalainen.

Poistuessaan hotellista Winiarskilla oli valkoiset kengät, tummat housut ja V-aukkoinen neulepaita, jonka kaula-aukkoa kiertää vaalea raita. Poistuessaan Winiarskilla ei ole ollut takkia.

Winiarski on ollut majoittuneena juniori-urheilujoukkueen kanssa hotellissa, eikä hän ole tänään 4.11.2012 tullut kilpailupaikalle. Hän ei myöskään ollut yötä hotellihuoneessaan.

Winiarski löytyi Tampereen keskustasta yleisövihjeen perusteella. Winiarski oli löydettäessä hyvässä kunnossa. Katoamiseen ei liity rikosta. Poliisi kiittää kadonneen löytymiseen johtaneista vihjeistä

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa