Nyt alkoi sähkön talviale, sähkö paljon edullisempaa

Suomalaisille sähkönkäyttäjille on luvassa harvinaista herkkua, kun yksityisomistuksessa oleva suomalainen sähköyhtiö 220 Energia Oy aloitti sähkön talvialen. 220 Energia Oy:n liikeideana on myydä sähköä kaikille käyttäjäryhmille.

Perinteisesti hinnat ovat talvella korkeammat kuin kesällä, mutta tällä hetkellä pohjoismaissa on erittäin hyvä vesitilanne voimaloissa ja lämpötilatkin ovat sähkönhankinnalle suotuiset. Taloustilanne on synkkä, mikä näkyy pienempänä sähkönkulutuksena.

Sähkötarjousten hinnat harvemmin alenevat talvella, minkä takia haluamme erottua joukosta ja tarjota edullisia sähkösopimuksia kuluttajille, yhtiö tiedottaa.

Energiamarkkinaviraston puolueettomasta hintavertailupalvelusta näkee, että sähkö on tosiaankin paljon edullisempaa kuin muilla yhtiöillä.

– Kysyntä sopimuksista on jatkunut suurena. Meillä on tällä hetkellä noin 5 000 kuluttaja-asiakasta, 600 yritysasiakasta sekä muutama yhteisöasiakas. Tämä on todiste siitä, että hinnoittelumme ja toiminnan kustannusrakenne on kohdallaan. Olemme myös päättäneet, että netin kautta tehdyissä sopimuksissa ei ole perusmaksua ollenkaan, kertoo toimitusjohtaja Robert Carnling.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa