Palauta tämä jäätelö heti kauppaan

Evira tiedottaa, että Suomen Nestlé Oy epäilee, että osaan Puffet IC Vanilja välipalan 110 ml -tuotteista on saattanut joutua metallisiruja. Valmistaja vetää tämän takia tuotteita myynnistä.

Yritys reagoi asiaan nopeasti ja sen ansiosta Takaisinveto koskee erää, jonka parasta ennen -päiväys on 05.04.2014 ja eräkoodi 2286401812. tuotetta on ollut myynnissä vain muutamissa elintarvikemyymälöissä eri puolella maata.

Suomen Nestlé Oy pyytää kuluttajia palauttamaan tuotteet ostopaikkaan.

Mahdollisissa kuluttajakysymyksissä neuvoo Suomen Nestlé Oy:n kuluttajapalvelu, jonka puhelinnumero on 01039511 tai tarvittaessa yhteyshenkilö on Ulla Hiidenkari, jonka puhelinnumero on 040 513 3026 ja sähköposti ulla.hiidenkari fi.nestle.com

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa