Poliisi epäilee: Palomiehet veivät olutta onnettomuuspaikalta

Lopella Kantatie 54:llä lauantaina 3. marraskuuta yöllä 04.00 aikoihin täysperävaunullisen olutrekan 39-vuotias kuljettaja sai aivastuskohtauksen ja alkoi penkoa varustelaukkuaan nenäliinan toivossa. Samalla rekka ajautui ulos tieltä.

Vetoauto kierähti kumolleen ojaan, jolloin lasti tuhoutui. Kuljettajalle ei tullut vammoja. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Onnettomuuspaikalle oli hälytettynä Lopen sopimuspalokuntalaisia. Vajaa viikko onnettomuuden jälkeen poliisille tuli ilmoitus, että sopimuspalokuntalaisten tiloissa olisi useita laatikoita samanmerkkistä olutta.

Poliisi tutkii oluiden alkuperää ja oluet ovat asian selvittämisen ajan poliisin hallussa. Kukaan sopimuspalokuntalainen tai muukaan henkilö ei ole rikoksesta epäiltynä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa