Poliisi etsii pesäpallomailaa

Kerimäellä Puruvedentiellä sijaitsevassa yksityisasunnossa pahoinpideltiin sunnuntai-iltana klo 19.15 28.10.2012 keski-ikäinen mies.  

Poliisi on selvittänyt tapauksen yksityiskohdat, mutta tekovälineenä käytettyä lyhyttä pesäpallomailan näköistä esinettä ei ole esitutkinnassa löytynyt.

Jos Kerimäeltä Puruvedentien ja Jouhenniementien lähettyviltä löytyy kuvaukseen sopiva esine, pyydetään löytäjää ilmoittamaan asiasta Savonlinnan poliisille numeroon 071 87 55200. Lisäksi poliisi pyytää, ettei esineeseen koskettaisi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa