Suomalaisilla mahdollisuus voittaa satojen miljoonien lottojättipotit

Yhdysvalloissa Powerball-lotossa ja Euroopassa EuroMillions-lotossa on tällä viikolla jaossa 114 miljoonaa ja 152 miljoonaa euroa. Myös suomalaisilla mahdollisuus voittaa jättipotit, sillä näihin lottoarvontoihin voi osallistua verkon kautta.

Kahden arvonnan jättipottien odotetaan kasvavan vielä entisestään. Powerball arvotaan torstaiaamuna kuudelta ja peliä voi pelata keskiviikkoon kello kahteentoista saakka. Euromillions-lotossa arvonta suoritetaan perjantaina kello 21.45 ja arvontaan voi osallistua kello 16.45 saakka samana päivänä.

Viime vuosien aikana jättipotit ovat kasvaneet kansainvälisissä lottoarvonnoissa huomattavan kokoisiksi. Voittosummat kipuavat usein yhdeksännumeroisiksi. Suomalaiset voivat osallistua näihin lottoarvontoihin verkon kautta Multilotto.com-verkkopalvelussa.

Mitä 266 miljoonalla eurolla voi ostaa:

  • 784 660 iPad miniä (339 euro per laite)
  • 23 946 matkaa malediiveille (11 108 euroa per matka)
  • 380 543 iPhone 5 puhelinta (699 euroa per puhelin)
  • 6 820 512 pulloa Moet et Chandon sampanjaa (39 euroa per pullo)

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa