Syrjähyppysivusto haluaa tuoda Teemu Selänteen SM-Liigaan

Syrjähyppysivusto AshleyMadison.com tiedottaa neuvottelevansa jääkiekon SM-Liigassa pelaavan Helsingin Jokereiden ja Teemu Selänteen kanssa.

Pettämisseuraa tarjoava deittipalvelu AshleyMadison.com haluaa tukea suomalaista huippujääkiekkoa ja istuu nyt samassa neuvottelupöydässä Jokereiden kanssa.

AshleyMadison.comin Suomen maajohtaja Timo Uusi-Kerttula kertoo, että Jokereiden kanssa on käyty neuvotteluita laajasta yhteistyöstä syyskuusta lähtien.

Sopimukseen liittyy muun muassa Areenan ravintoloiden nimeäminen Ashley Madison Caféksi, ulkoseinien mainokset ja yhteisten tapahtumien järjestäminen Areenalle. Nyt hienosäädetään vielä viimeisiä yksityiskohtia.

Hän kertoo myös, että sopimukseen kuuluu olennaisena osana Teemu Selänteen 400 000 euron rahoitussopimus, joka on pituudeltaan vähintään NHL:n työsulun pituinen. Se kattaisi näin ollen kaikki Selänteestä Jokereille aiheutuneet kulut.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa