Tätä et enää kestä – Olet syönyt mansikoitakin VÄÄRIN

Nyt voit järkyttyä taas kerran virheittesi takia. Aiemmin sait järkyttyä, kun olit käyttänyt koko ikäsi pikaruokaloiden ketsuppikuppeja ja syönyt muffinseja ”väärin”.Nyt on sitten paljastunut, että mansikoita voi syödä paljon järkevämmin. Parhaan tuloksen saat, kun työnnät pillin mansikan kärjestä läpi, jolloin pääsee eroon sen heikoimmasta aineksesta.

Lue myös

Kauhea järkytys, olet syönyt myös muffinseja väärin koko elämäsi
Kyllä nyt hävettää, Olet käyttänyt pikaruokalan ketsuppikuppeja väärin

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa