Tuulen tuiverrus luo uusia vaaroja

Hämeenlinnassa Vanajanlinnantiellä yön myrskypuhuri puhalsi puun nojalleen voimalinjan päälle. Tutulla tiellä aamulla kuuden aikaan ajellut mies yllättyi, kun puu oli tien tukkona nojallaan.

Jarruttelu, eikä väistäminen onnistunut ja auton keula sekä katto vaurioituivat, kun auto ei mahtunut puun alta. Mies kertoi rehellisesti poliisille, että hiukan oli vauhtia yli sallitun. Onneksi mies ja kyydissä ollut tyttö eivät loukkaantuneet.

Poliisi kehoittaa malttiin ja varovaisuuteen, sillä tuulen puhurit ovat edelleen vaarallisen kovia. Sekin on muistettava, että metsäiseltä alueelta aukealle tullessa tuuli voi heilauttaa autoa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa