Uutta: Verkkokauppa.comista saa tuotteen ennen maksua

Verkkokauppa.com ja maksuratkaisuja tarjoava Klarna ovat aloittaneet yhteistyön. Tämä tuo kuluttajalle uuden maksuratkaisun, jossa tuotteen saa aina ensin ja maksun voi suorittaa vasta sitten.

Verkkokauppa.com Oy:n toimitusjohtaja Samuli Seppälä kertoo, että he haluavat tarjota ajantasaisen valikoiman maksutapoja. Hänen mukaan asiakkaat kiinnostuivatkin heti Klarnan Lasku- ja Tili-maksutavoista.

Klarna on joustava ja luotettava kumppani. Erityisen iloisia olemme Klarnan luottopäätösten nopeudesta, asiakkaat saavat vastauksen hakemukseensa salamannopeasti. Koemme, että Klarnan verkkoliiketoiminnan ja maksukäyttäytymisen tuntemuksesta on hyötyä myös Verkkokauppa.comille, Seppälä kommentoi.

Klarnan Suomen maajohtaja Casimir Ehrnrooth kertoo, että ratkaisu on suunniteltu verkkokauppaan, ja se mahdollistaa kerralla valtavankin määrän ostotapahtumia. Näin myös toimintavarmuus paranee.

Kumppanuus suomalaisen verkkokaupan edelläkävijän kanssa on meille erittäin tärkeää, sillä haluamme molemmat kehittää verkkokauppaa ja osoittaa, millaisia tuloksia hyvin toimiva verkkokauppa voi yritykselle tuoda, sanoo Ehrnrooth.

Klarnan palvelun kautta kulkee Suomessa viikoittain noin 50 000 maksutapahtumaa. Klarna vastaa kaikista riskeistä ja maksujen hallinnoinnista. Klarnan oma asiakaspalvelu huolehtii myös siitä, että verkkokauppa-asiakkaan työmäärä vähenee ja kulut pienenevät.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa