Vain elämää -tähdet esiintyvät yhteiskonsertissa

Warner Music tiedottaa, että Espoon Barona Areenalla järjestetään perjantaina 28.12 ainutlaatuinen konsertti Nelosen Vain Elämää –ohjelmasta. Huippukonsertin lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa to 22.11. klo 9.00.

Konsertissa esiintyvät kaikki Zodiak Finlandin tuottaman Vain Elämää -sarjan tähdet: Cheek, Kaija Koo, Jari Sillanpää, Erin, Neumann, Jonne Aaron ja Katri Helena.

Vain Elämää -kokoelmalevy julkaistiin perjantaina ja se on myynyt jo tuplaplatinaa eli yli 40 000 kappaletta. Viikonlopun aikana iTunesin top 10 singlelistalla oli parhaimmillaan kuusi Vain Elämää –albumin kappaletta.

Vain elämää ohjelmassa seitsemän artistin uraan tutustutaan päivällisellä ja illallisella esitettyjen uudelleen sovitettujen biisien kautta. Kuuden muuta ohjelmassa mukana olevaa tähteä tulkitsevat niitä päivän aikana.

Lippujen hinnat ovat 49 euroa ja 59 euroa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa