VVO:n nimissä tehty väärennettyjä vuokratarjouksia

Vuokra-asuntoyritys VVO tiedottaa, että sen nimissä on yritetty huijata asunnonhakijoita pääkaupunkiseudulla. Hakijat ovat saaneet VVO:n logolla ja yhteystiedoilla varustetun, virallisen näköisen asuntotarjouksen.

Asuntotarjouksessa esitellään kohteita, joihin liitetyt kuvat on kopioitu VVO:n omista ilmoituksista. Tarjouksessa kehotetaan muun muassa suorittamaan vakuusmaksu, joka on huomattavasti suurempi kuin VVO:n käyttämä 250 euroa.

Asunnonhakijoihin on otettu yhteyttä esimerkiksi lehti-ilmoituksen tai internetissä olevan asunnonhakuilmoituksen johdosta. VVO tarjoaa kuitenkin vuokra-asuntoa vain henkilöille, joilla on voimassaoleva asuntohakemus.

Tarjouskirjeen asunnot eivät ole VVO:n omistuksessa, eikä mainittu yhteyshenkilö ole yhtiön palveluksessa.

Asiasta on tehty rikosilmoitus.

VVO:n nimissä tehty väärennettyjä vuokratarjouksia

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun