Erikoinen ohitus päättyi kolariin

Polvijärvellä tiistaina klo 16.53 ulkopaikkakuntalainen 53-vuotias miesautoilija ohitti 63-vuotiaan paikkakuntalaisen miesautoilijan kuljettaman henkilöauton. 

Tämän jälkeen ohittaja pysähtyi ohittamansa auton eteen, jolloin ohitettu henkilöauto törmäsi pysähtyneen henkilöauton kuljettajan juuri avaamaan oveen.

Osapuolet kertoivat toistensa ajovalojen häikäisseen, mistä syystä ohitettava oli ensin hiljentänyt vauhtia päästääkseen toisen ohi ja ohituksen jälkeen ohittajan pysähtyneen huomauttamaan ohitettavalle asiasta. Tilanteesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa