Fazer selittelee suklaasekoilua: ”Inhimillinen virhe”

Fazer Makeiset on mokaillut tänä syksynä urakalla. Geisha ja Geisha Dark -konvehteja on löytynyt muun muassa Dumle-pusseista. Allergikoille virhe saattaa olla kohtalokas, sillä Geishojen täytteessä on vehnäjauhoa ja hasselpähkinää.

 

Oiskohan kannattanu kuvata ennen avaamista?

Iltalehden haastattelema Fazerin makeisten toimitusjohtaja Tom Lindblad kertoo, että taustalla on inhimillinen virhe. Fazer on lisännyt entisestään ihmisten tekemää valvontaa, ettei virhe toistuisi.

Pakkauslinjastolla on ensin ajettu Geishaa, jonka jälkeen on vaihdettu tuotetta. Vaihdon yhteydessä on tapahtunut virhe, ja aikaisemmin ajettua Geishaa on jäänyt pieni erä linjalle. Inhimillisen kontrollin ja koneen välinen yhteistyö ei ole ollut parhaalla mahdollisella tasolla.

Kuluttajille virheet ovat hyvitetty tuotepaketeilla. Palautetut erät hävitetään.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa