Fazer varoittaa: Geisha Dark -konvehteja taas väärässä kääreessä

Makeisvalmistaja Fazer varoittaa, että Geisha Dark -konvehteja on löytynyt Fazermintin kääreestä. Fazer Makeiset vetää pois markkinoilta konvehtirasiat, joissa saattaa olla virheellisesti pakattuja konvehteja. Niiden parasta ennen päivämäärä on 25.10.2013.

Geisha Dark -konvehdin täytteessä on maitoa, vehnäjauhoa ja hasselpähkinää, jotka ovat allergeenejä ja voivat olla vaarallisia näille ainesosille allergisille ihmisille.

Fazermint 350 g -konvehtirasian ainesosaluettelossa ei ole mainintaa vehnästä ja pähkinästä, mutta maidosta on merkintä. Pakkauksessa on maininta ´saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja mantelia´.

Tuotteet voi palauttaa Fazer Makeisille. Lähetys on maksuton (postimerkkiä ei tarvita). Fazer hyvittää ostoksen. Yhteystiedot ovat:

Fazer Makeiset / Asiakaspalaute
PL 110
00101 HELSINKI

Fazer Makeiset ovat pahoillaan tapahtuneesta virheestä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa