Grillikioskilla pelattiin kaikkien aikojen suurin jokerivoitto

Vuoden viimeisessä lottoarvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten vuoden 2013 ensimmäinen lottopotti on massiiviset 7 miljoonaa euroa.

Lauantai-Jokerissa sen sijaan löytyi yksi täysosuma, jolla voittaja kuittaa peräti 5 miljoonaa euroa eli kaikkien aikojen suurimman jokerivoiton. Kuponki oli pelattu Pihlajan grillikioskilla Alajärven Lehtimäellä.

Loton kierroksen 52/2012 oikea rivi on 2, 7, 8, 9, 19, 22 ja 23. Lisänumerot ovat 5 ja 15. Täysosumia ei siis löytynyt, mutta 6+1-tuloksia on 14 kappaletta ja niiden voitto-osuus on lähes 11 700 euroa.

Lauantai-Jokerin oikea rivi on 9243206. Ensi viikolla Keskiviikko-, Perjantai- ja Lauantai-Jokerissa on täysosumille tarjolla miljoonan euron potti.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa