Ilmainen hotellihuone joulunpyhiksi näillä ehdoilla

Telegraph uutisoi, että Brittiläinen Travelodge-hotelliketju tarjoaa pariskunnille ilmaisia huoneita joulunviettoa varten. Pariskuntien pitää kuitenkin tietyt ehdot.

Ehto on se, että pariskunnan nimi täytyy olla Maria ja Joosef eli englantilaisittain Mary ja Joseph. Idea on tietenkin syntynyt Raamatusta. Yhtiö kuulemma haluaa hyvitellä sitä, ettei majatalossa ollut sijaa 2 000 vuotta sitten.

Samaa etua on tarjottu viitenä aiempana vuonna, joten kyseessä alkaa olla jouluperinne ketjun 500 hotellissa. Tarjouksen on jo ehtinyt hyödyntää noin 30 pariskuntaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa