Joulupukin matka viivästyi kolarin takia

Lahden keskustassa aattoiltana noin klo 16.30 tapahtui liikenneonnettomuus, jossa olivat osallisina taksi ja ”Joulupukin” kuljettama henkilöauto.

”Joulupukin” eli noin 18-vuotiaan miehen kuljettama ajoneuvo ajoi Vesijärvenkatua etelän suuntaan Harjukadun risteykseen. Risteyksessä liikennevalot vaihtuivat punaisiksi, jolloin mies yritti pysäyttää ajoneuvonsa ennen risteystä.

Erittäin liukkaan ajoradan takia ajoneuvo liukui risteysalueelle ja törmäsi Harjukatua lännen suunnasta tulleen taksiauton vasempaan etukulmaan. Kukaan ei loukkaantunut ja vauriot jäivät vähäisiksi.

18-vuotias lahtelaismies oli menossa ensimmäiselle joulupukkikeikalleen ja hänellä oli kyydissään samanikäinen tonttumuori. Vaurion selvittelyn jälkeen ”pukkipariskunta” jatkoi matkaansa jakamaan lahjoja hiukan aikataulusta jäljessä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa