Lähes kuusikymppinen mies sekoili urakalla rappukäytävässä

Vantaalla keskiviikkona klo 21.30 lähes kuusikymppinen mies yritti sytyttää rappukäytävässä asunnon ovessa olevaa joulukranssia palamaan ja ilmeisesti anasti sen sitten.

Mies piirteli mustalla tussilla kahden eri huoneiston oveen ja porraskäytävän lattiaan. Hän pudotti postiluukusta asiattoman viestin.T oiseen postiluukuun hän työnsi kirjekuoren, jonka oli sytyttänyt palamaan. Tässä huoneistossa oli aikuisia ja lapsia paikalla.

Mies vastusti hiukan kiinniottoa ja uudelleen kun häntä tarkastettiin ennen putkaan viemistä. Mies yritti osua kädellään vartijaan. Js rikosnimikkeet ovat tuhotyön yritys, kotirauhan rikkominen, vahingonteko, näpistys ja haitanteko virkamiehelle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa