Mäessä leikkinyt lapsi jäi auton alle

Kouvolan Napalla tien varrella olevalla lumikasassa lapset laskivat mäkeä liukureilla tapaninpäivänä klo 16.50. 4-vuotiaan pojan liukuri oli joutunut tielle, jolloin hän oli juossut sen perään.

Samanaikaisesti tieltä tulleen henkilöauton mieskuljettaja ei pystynyt estämään törmäämistä lapseen. Ambulanssi kuljetti ulkoisesti vähillä vammoilla selvinneen lapsen sairaalaan.

Poliisi haluaa muistuttaa vanhemmille, että vaikkakin autonkuljettajilla on erityinen varovaisuusvalvollisuus muun muassa leikkiviä lapsia kohtaan, niin vanhempien pitäisi huolehtia siitä, että lapset eivät laskisi mäkeä sellaisissa paikoissa, joissa on vaarana joutua autojen alle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa