Mies houkutteli lapsia autoonsa, poliisi pyytää tietoja

Nastolassa keskiviikkona 28.11. klo 08 aikaan vanhempi mies yritti houkutella kahta lasta auton kyytiin, tiedottaa Päijät-Hämeen poliisilaitos. Miehellä oli yllä tumma nilkkoihin ylettyvä takki ja hän oli liikkeellä harmaalla henkilöautolla.

Miehen henkilöllisyys on saatu selville ja hän on tällä hetkellä terveysviranomaisten hoidossa. Sama henkilö on viime viikolla Nastolassa yrittänyt muitakin lapsia kyytiin. Poliisi haluaa nyt tiedon kaikista näistä tapauksista.

Tapauksista voi laittaa tietoja sähköpostilla tietoa palvelututkinta.paijat-hame@poliisi.fi tai soittaa arkisin klo 8.30-15.30 numeroon 071 8737 495. Poliisi kaipaa tietoja vain niistä tapauksista, joihin on ilmoittajan omakohtaiset havainnot tai tiedot huoltajana oman lapsen kertomien havaintojen kautta.

Huoltajien kannattaa itse pysyä tässä tilanteessa rauhallisina ja ohjeistaa omia lapsia normaalien turvallisuusohjeiden mukaisesti eli tuntemattomien henkilöiden matkaan ei saa lähteä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa