Oletko nähnyt tämän miehen? Soita 112

Nokian Hirsimäenkadulta katosi illalla 13.12.2012 54-vuotias Aki Stenman. Aamulla on havaittu asunnosta pois johtavat jalanjäljet lumessa. Stenman sairastaa mm. diabetesta. Stenman tuskin kulkee jalan paria kilometriä pidempiä matkoja.

Tuntomerkit: Pituus 180 cm, Paino yli 100 kg, kävelee kumarassa, yllä vihertävä lakki, erävihreä kangastakki, farkut ja mustat Kuoma-toppakengät, silmälasit, ei partaa, otsalta kalju, hiukset muuten tummanruskeat, otsalla leikkausarpi.

Stenman on nähty aamulla kello kahdeksan aikaan Tampereen Keskustorilla.T uolloin Stenmanilla oli yllään mustavalkoinen fleecetakki, jossa on neliönmuotoisia kuvioita, tumma baseball-lakki ja mustat hanskat. Kumarassa kulkeva Stenman oli tuolloin lähtenyt jalan Hämeensillan suuntaan.

Akuutit havainnot Stenmanista voi soittaa suoraan hätäkeskukseen, numeroon 112. Jos sinulla on tietoa Stenmanin liikkeistä eilisillasta tähän aamuun (13.-14.12.2012) , voit ilmoittaa havainnoistasi numeroon 050-39 54 132.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa