Onko tässä ala-arvoisin otsikko koskaan?

Kokoomuksen äänenkannattaja Verkkouutiset lyö kaikki muut roskamediat ala-arvoisella otsikoinnillaan. Tänään julkaistun jutun otsikko on: ”Kotkan edustalla laivaturma – hengissä olevia ei enää uskota löytyvän”.

Oikeasti kyseessä oli kreikkalaisvarustamon Baltic Ace -rahtilaiva, joka upposi keskiviikkoiltana Pohjanmerellä. Autoja kuljettanut rahtilaiva törmäsu kyproslaiseen konttilaiva Corvus J:hin vilkkaasti liikennöidyllä väylällä.

Alukselta saatiin pelastettua 13 ihmistä, mutta seitsemän ihmistä on yhä kateissa. Onnettomuudessa kuoli ainakin neljä ihmistä.

Verkkouutiset myöntää kaikki nämä faktat jutussaan, mutta otsikko on todella suuri valhe. Tai sitten toimittajan maantieto on hukassa pahasti.

Päivitys: Otsikko Verkkouutisten sivulla muutettu, taitaavat lukea blogiani.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa