Päihtyneelle ei myyty olutta, alkoi heitellä glögipulloja

Lahden Kärpäsessä sijaitsevaan myymälään saapui sunnuntaina iltapäivällä noin 20-vuotias lahtelaismies meni vahvasti päihtyneenä olutostoksille.

Myyjä kieltäytyi myymästä miehelle olutta päihtymyksen takia, jolloin tämä hermostui rikkoen kassan luona olevasta hyllystä useamman glögipullon. Glögi levisi kassan edustalle tärvellen myös hyllyssä olevia muita tuotteita.

Mies ei jäänyt selittelemään tekosiaan, vaan poistui paikalta. Poliisipartio nappasi miehen kiinni lähistöltä ja hänet tuotiin poliisilaitokselle rauhoittumaan. Näin miehen oluen hankinta siirtyy seuraavan vuorokauden puolelle.

Poliisi tutkii asiaa lievänä vahingontekona.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa