Poliisi kiittää, ryöstäjä löydettiin yleisövihjeiden avulla

Lappeenrannassa K-market Kanneli ryöstettiin 8.12.2012 teräaseella uhaten. Poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstönä.

Poliisi on ottanut kiinni ja pidättänyt 10.12.2012 kello 21.40 aikaan Lappeenrannassa tekoon epäiltynä 49-vuotiaan helsinkiläisen mieshenkilön. Rikoksesta epäillyn kuulustelut aloitetaan tänään iltapäivällä.

Poliisi sai paljon tapaukseen liittyviä yleisövihjeitä. Poliisi pääsi tekijän jäljille yleisövihjeiden ja omien tutkimusten avulla. Poliisi haluaa kiittää kaikkia vihjeitä antaneita henkilöitä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa