Teinityttö yritti pölliä auton, uupui rappukäytävään

Lahden Metsäpellosta tuli Päijät-Hämeen poliisille ennen klo 8:00 ilmoitus nuoresta naisesta, joka nukkuu kerrostalon rapussa. Poliisipartion saapuessa selvisi, että talon parkkipaikalla olevaan henkilöautoon oli yön aikana murtauduttu.

Poliisipartio löysi rapusta 16-vuotiaan tytön nukkumasta, hän puhalsi yli promillen lukeman. Puhuttelussa selvisi, että tyttö oli yrittänyt ottaa kyseisen auton luvatta käyttöön vääntämällä jollain terävällä esineellä virtalukkoa siten, ettei virtalukko enää toiminut auton omalla avaimella.

Naista epäillään ajoneuvon anastuksen yrityksen lisäksi alkoholirikkomuksesta, koska hänellä oli hallussaan alkoholijuomia, joita hän ei ikänsä perusteella saanut pitää hallussaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa