Tunnetko tämän ryöstäjän?

Lappeenrannan K-market Kanneli ryöstettiin lauantaina 8.12.2012 noin kello 13.30 aikaan teräaseella uhaten. Ryöstön tehnyt noin 50-60-vuotias mies sai saaliiksi rahaa.

Mies oli noin 180 cm pituinen. Miehellä oli yllään CCM-logolla varustettu musta toppatakki, jossa oli valkoisia poikkiraitoja rinnassa, olkapäillä ja yläselässä. Tekijällä oli ollut jalassa mustat toppahousut ja jossakin vaiheessa ruskea lippalakki päässä. Miehellä on silmälasit.

Teon jälkeen tekijä poistui jalkaisin kauppakeskus Iso-Kristiinan suuntaan ja meni kauppakeskukseen sisälle. Poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja tekijästä ja hänen liikkeistään numeroon 071-8737000.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa