70 vuotta erossa olleet sisarukset löysivät toisensa Facebookin avulla

Nezavisne Novine -lehti kertoo, että 88- ja 82-vuotiaat bosnialaiset sisarukset ovat löytäneet toisensa yli 70 vuoden eron jälkeen Facebookin avulla.Tytöt joutuivat eroon toisiaan vuonna 1941, kun heidän perhe pakeni sotaa kotikylästään. Vanhemmat kuolivat, veli muutti Yhdysvaltoihin ja 11-vuotias Hedija Talic joutui orpokotiin.

Talic kertoo menettäneensä kaiken toivon nähdä ketään heistä, koska hän sai kuulla sodan jälkeen, että perheensä on kuollut tai muuttanut Yhdysvaltoihin.

Oikeasti sisarukset asuivat vain 200 kilometrin päässä toisistaan. Asia selvisi, kun sukujuuristaan kiinnostunut Talicin poika sai serkkuunsa yhteyden Facebookissa. Näin iäkkäät sisarukset löysivät toisensa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa