Eläkeläinen kokeili navigaattoria, ajoi 1 450 kilometriä harhaan

Flanders News uutisoi belgialaisesta 67-vuotiaasta Sabine Moureausta, joka kokeili navigaattoria huvittavin seurauksin. Hänen piti ajaa tunnin matkan päähän hakemaan ystävänsä Brysselin pohjoiselta rautatieasemalta.Nainen näppäili navigaattoriin osoitteen ja aloitti matkan. Hän tankkasi auton kahdesti ja pysähtyi nukkumaan muutamaksi tunniksi matkan varrelle.

Näin lukuisia tienviittoja, ensin ranskaksi, myöhemmin saksaksi, mutta jatkoin vain ajamista.

Lopulta nainen tajusi ajaneensa pois Belgiasta. Hän oli ajanut 1 450 kilometriä Kroatian pääkaupunki Zagrebiin asti.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa