Humalaisen pariskunnan vauhdikas ajelu sai aikaan valtavan tuhon

Lahdessa Vesijärvenkadun ja Loviisankadun risteyksessä noin klo 02.00 jälkeen henkilöauto ajautui keskikorokkeelle törmäten liikennevalotolppaan ja liikennejakaja-merkkiin. Valotolppa meni nurin ja opastimet irtosivat törmäyksen voimasta.

Ajoneuvo oli luisunut edelleen vastakkaiselle kaistalle törmäten reunakivetykseen, jääden vastakkaiselle kaistalle poikittain. Paikalta yritti poistua noin 20-vuotias auton omistava lahtelaismies ja nainen.

Kiinniottotilantessa auton omistaja yritti vastustaa kiinniottoa haraamalla voimiensa mukaan vastaan. Puhalluskokeen mukaan molemmat olivat n. 2 o/oo:n humalassa.

Henkilöt kiinniotettiin epäiltyinä törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Miestä epäillään lisäksi haitanteosta. Kumpikaan henkilöistä ei loukkaantunut, mutta ajoneuvo vaurioitui pahoin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa