Ilotulite osui kasvoihin, 7-vuotiaan sarveiskalvot paloivat

Jyväskylän Keihäsmiehenkadulla uudenvuodenaattona 7-vuotias poika sai ilotulitteen kasvoihinsa. Asiasta tuli ilmoitus hätäkeskukseen klo 21.46.

Poliispartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että -78 syntynyt henkilö oli laittanut ilotulitteen talon ulko-oven edustalle, jossa se oli räjähtänyt. Ilotulitteesta oli lentänyt jonkilaisia palloja ilmaan.

Pallojen tulo oli loppunut ja paikalla ollut 7-vuotias poika oli kävellyt ilotulitteen luokse ja katsonut sitä ylhäältäpäin. Tässä vaiheessa ilotulitteen viimeinen lataus lähti ja osui poikaa suoraan kasvoihin.

Poika vietiin sairaalaan lääkärin tarkastuksiin. Asiaa tutkitaan räjähderikoksena ja vammantuottamuksena.

Lääkärin mukaan poika on saanut kasvoihin 1-asteen palovammoja ja silmien sarveiskalvot ovat palaneet. Näkökyvyn pysyvistä vaurioista ei tässä vaiheessa ole varmuutta.ääää

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa