Jokerista 5 miljoonan voitto – ”Jotenkin tuntui siltä, että nyt voisi voitto irrota”

Eteläpohjalainen mies voitti toistaiseksi suurimman jokerivoiton, 5 miljoonaa euroa vuoden 2012 viimeisessä arvonnassa. Yleensä hän ei pelaa Jokeria, mutta ”jotenkin vain tuntui siltä”, että nyt kannattaa.

Pelaan Jokeria harvakseltaan, en läheskään joka viikko. Mutta nyt Lottoa jättäessä oli jotenkin sellainen olo, että pitää laittaa Jokerikin. Tuntui, että nyt sieltä voisi irrota voitto.

Mies ei katsonut itse arvontaa, vaan tarkisti kupongin vasta myöhemmin. Siloin Jokerista paljastui 5 miljoonan euron voitto. Ennakkoaavistuksista huolimatta voitto tuntui melkoiselta yllätykseltä. Vielä perusteellisemmin yllättyi vaimo.

Taisi siinä itku päästä järkytyksestä, kun mies kertoi, että ollaan voitettu viisi miljoonaa euroa. Ei oikein tiennyt, mitä pitäisi ajatella, nainen kertoo.

Pariskunta aikoo ottaa rauhallisesti, ja miettiä ajan kanssa, mitä voittorahoilla tehdään. Suuria elämänmuutoksia ei ole aikomus tehdä. Ehkä tuleviin matkustussuunnitelmiin on luvassa jotain pieniä muutoksia. Ja nyt olisi mahdollisuus toteuttaa pitkäaikainen haave kesämökistä.

Olemme läheltä nähneet, että monella olisi paljon suurempi tarve rahalle. Olemmekin miettineet, että lahjoittaisimme jonkinlaisia summia apua tarvitseville, pariskunta pohtii.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa