Kadonneen etsintä muuttui henkirikostutkinnaksi

Päijät-Hämeen poliisi tiedotti aiemmin Lahdessa kadonneesta 39 -vuotiaasta Virve Backmanista. Poliisi on edistynyt asian tutkinnassa ja kadonneen henkilön tutkinta on nyt muutettu henkirikostutkinnaksi.

Tänään Päijät-Hämeen poliisi suoritti useita, tähän tutkintaan liittyviä kotietsintöjä eri puolilla Lahtea ja Nastolaa.

Kotietsinnöillä otettiin kiinni yhteensä 7 henkilöä, sekä naisia että miehiä. Kiinniotettujen henkilöiden ikähaarukka on noin 18-60 vuotta. Esitutkinta jatkuu kiinniottettujen henkilöiden kuulusteluilla.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa