Kotibileistä ulos heitetty humalainen poika käveli pakkasessa ilman kenkiä

Lahden keskustassa aamuyöstä Päijät-Hämeen poliisilaitoksen poliisipartio tapasi 15-vuotiaan päihtyneen pojan kulkemassa ilman kenkiä.

Poika oli poistunut/poistettu jostain kotibileistä ja kengät jääneet ilmeisesti asuntoon. Pojalla ei kuitenkaan ollut asunnosta muistikuvia.

Pojan hallusta löytyi teräase, josta hänelle kirjoitettiin sakko. Lisäksi poika asui Kymenlaaksossa ja hänet toimitettiin Salinkallion perhekeskukseen odottamaan vanhempiaan, jotka lupasivat tulla noutamaan pojan kotiin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa