Kuka kaatoi öljyä auton jarruihin?

Lieksan keskustassa keski-ikäinen mies havahtui autostaan tulleesta oudosta savusta ja hajusta. Noin kymmenen kilometrin ajon jälkeen mies pysähtyi tarkistamaan tilannetta.

Silloin mies huomasi, että auton molempien eturenkaiden jarrulevyille ja jarrupaloille oli kaadettu öljyä. Miehen onneksi hänen ei tarvinnut suorittaa kovempaa jarrutusta ajomatkan aikana.

Teko on tehty maanantain ja tiistain välisenä yönä kerrostalon pysäköintialueella aivan Lieksan keskustassa. Poliisi on kiinnostunut mahdollisista yleisöhavainnoista Hyttilänkadulta yön aikana.Vihjeet voi soittaa numeroon 0718756500.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa