Mies kuoli epäselvissä olosuhteissa

Säkylässä tapahtui lauantaina 26.1.2013 illalla kerrostaloasunnossa 49-vuotiaan miehen kuolema, jota Satakunnan poliisilaitos tutkii.

Asunnossa oli tapahtuma-aikaan uhrin lisäksi yksi mies ja yksi nainen, jotka kaikki olivat yhdessä nauttineet alkoholia. Illan aikana ilmeisesti lyönnin seurauksena uhri oli kaatunut lattialle ja paikalle myöhemmin saapunut lääkäri oli todennut hänet kuolleeksi.

Poliisi on ottanut rikoksesta epäiltynä kiinni seurueessa olleen naishenkilön. Tapausta tutkitaan pahoinpitelyrikoksena ja kuoleman tuottamuksena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa