Mopoautoilija törmäsi mieheen: ”Sori, jarrut ei oikein toimi”

Joensuun Reijolassa Santerintiellä keskiviikkona klo 22 jälkeen nuorehko mies oli harjannut lumia kadun varteen pysäköimästään autosta. Tällöin paikan ohi oli ajanut ilman valoja harmaa mopoauto, joka oli töytäissyt miestä.

Kadun puolella ollut mies kaatui satutti itseään. Paikalle oli jouduttu kutsumaan ambulanssi. Miehen vammat olivat kuitenkin jääneet suhteellisen vähäisiksi.

Mieheen törmännyt mopoauto oli pysähtynyt törmäyksen jälkeen ja sitä oli kuljettanut mukaan vanhempi nainen. Tämä oli kysynyt, että sattuiko pahemmin ja kohta lähtenyt ajamaan pois tapahtumapaikalta. Nainen oli vielä todennut ’kun jarrut eivät oikein toimi’.

Mieheen törmänneen mopoauton kuljettajan henkilöllisyys ei ole tiedossa ja siksi poliisi pyytääkin häntä ottamaan yhteyttä poliisin tapahtuman selvittämiseksi. Ilmoittautumista pyydetään poliisipäivystyksen numeroon 071 8756500.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa