Nainen löydettiin surmattuna ojasta

Askolasta kantatie 55:n varrelta, Vahijärven liittymästä noin 5 kilometriä Mäntsälän suuntaan löytyi ojasta naispuolinen vainaja. Poliisi sai asiasta ilmoituksen maanantaina 7.1.2013 aamupäivällä.

Poliisi epäilee naisen joutuneen henkirikoksen uhriksi. Vainaja on aasialaista syntyperää ja iältään noin 30–50 -vuotias.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja 6.1.–7.1.2013 väliseltä yöltä ajoneuvoista ja henkilöistä, jotka ovat liikkuneet kantatie 55:llä lähellä vainajan löytöpaikkaa. Silminnäkijähavainnot voi ilmoittaa numeroon 071 873 8729.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa